post-title Ventileren en droogstoken https://www.heatngo.nl/wp-content/uploads/2020/03/20.03.06-Condens-1.jpg 2020-03-06 13:21:21 yes no Posted by: Categories: Blog

Ventileren en droogstoken

Ventileren en droogstoken

Draag zorg voor een constante ventilatie in uw project, 24 uur per dag zowel zomers als ‘s winters. In de praktijk wordt als inbraakpreventie een ruimte vaak helemaal afgesloten waardoor meer dan de helft van de tijd niet geventileerd wordt met alle gevolgen van dien, zorg dus voor een inventieve oplossing.

Langere droogtijd

Tevens ontstaat er door de hoge luchtvochtigheid een zeer ongezonde werkomgeving. Het gevolg van slecht ventileren is een veel langere droogtijd waardoor de oplevering enorm onder druk komt te staan. denk hierbij aan o.a. de stukadoor, tegelzetter, de behanger en schilder die hierdoor niet of veel later kunnen beginnen.

als je dit niet wilt ...

Een inventieve oplossing

Met de combinatie van constant ventileren en de vloer van binnenuit op te stoken door middel van een
Heat ’n Go Floorheater mobiele cv-ketel, kunt u de droogtijd van een cementdek- of anhydrietvloer en stucwerk flink bekorten.
Het elektrisch opstoken t.o.v. droogsystemen, die werken op gas of diesel, is veiliger en veel gezonder. Deze droogsystemen veroorzaken een uitstoot van verbrandingsgas, CO2, natte warmte, directe gaslucht en lawaai.
Daarnaast is de Heat ‘n Go Floorheater door zijn compacte afmeting en laag gewicht op een bouw eenvoudig te installeren en verplaatsen terwijl hij geruisloos voor u werkt.