Heat ’n Go BV bestaat uit een team enthousiaste specialisten met een geheel eigen visie op de droog- en vochtproblematiek in de bouw.

We zijn begin 2002 gestart met de ontwikkeling van de Heat ’n Go Floorheater, in te zetten als tijdelijke mobiele cv ketel. De Floorheater is in de loop van de tijd steeds verder doorontwikkeld en kent inmiddels 6 verschillende uitvoeringen.

Vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij vanaf de start rekening gehouden met de mens op de werkplek en een geheel eigen concept ontwikkeld.

Door dit unieke concept zijn onze Floorheaters  volkomen stofvrij, geur- en geruisloos, daarnaast licht in gewicht, daardoor gemakkelijk te verplaatsen en ze verbruiken relatief weinig stroom, kortom zeer vriendelijk voor mens en milieu. Ook als de warmtepomp nog niet aangesloten is, of er nog geen Nutsvoorzieningen zijn kunt u onze Floorheater inzetten als tijdelijke verwarming.

Vanzelfsprekend spelen we steeds in op vragen en aanpassingen vanuit de markt en modificeren we waar nodig onze Floorheaters en randapparatuur. 

Daarnaast staan service en onderhoud bij ons hoog in het vaandel, met een 24/7 bereikbaarheid. 

Met onze apparatuur leveren wij een
bijdrage aan een gezond werk-, woon- en leefklimaat