Jacqueline | Heat 'n Go | Transport bouwdroger

Tegen de stroom in met een geheel eigen visie op de droog- en vochtproblematiek in de bouw.

In het zuiden van Nederland en met name in Oss zijn we gevestigd met ons bedrijf Heat ’n Go BV. Alweer in het begin van 2002 zijn we gestart met de ontwikkeling van de Heat ’n Go Floorheater, in te zetten als tijdelijke mobiele cv ketel voor het drogen van vloeren.

Niemand had in die tijd de knowhow wat het zou betekenen wanneer je vloeren reeds tijdens de bouwfase zou gaan drogen en van een opstookprotocol was ook nog helemaal niets bekend. Men was vooral bang dat de vloeren kapot gestookt zouden worden en er scheurvorming zou ontstaan die niet te verhelpen was zonder dat het veel geld zou kosten.

Dit is inmiddels allang achterhaald, krimpscheuren komen er toch en kunnen tegenwoordig eenvoudig achteraf gerepareerd worden voordat de eindvloer gelegd wordt.

Vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij vanaf de start een geheel eigen concept ontwikkeld, rekening gehouden met de mens op de werkplek met een zo laag mogelijk ecologische voetafdruk en tegelijkertijd de economische waarde niet uit het oog verliezend…

De HG Floorheater is in de loop van de tijd steeds verder doorontwikkeld en kent inmiddels 6 verschillende uitvoeringen. Door dit unieke concept zijn onze HG Floorheaters  volkomen stofvrij, geur- en geruisloos. Licht in gewicht, daardoor gemakkelijk te verplaatsen en ze verbruiken relatief weinig energie afgezet tegen concurrende elektro- en gasheaters; kortom zeer vriendelijk voor mens en milieu. Behalve deze voordelen zijn er nog meer: bouwmaterialen zijn beter te verwerken omdat de temperatuur aangenaam is en de afbouw, denk daarbij aan de schilder, stukadoor, tegelzetter enz. eerder kan beginnen. Er is een betere planning mogelijk omdat je de regie over het werk kunt houden.

Ook als de warmtepomp te laat geleverd wordt, nog niet kan worden aangesloten, of er nog geen nutsvoorzieningen zijn kan onze HG Floorheater dienst doen als tijdelijke verwarming. Het opstookprotocol kan dan toch worden gevolgd. Met een warmtepomp het opstookprotocol opstarten is niet bevorderlijk voor de levensduur van de warmtepomp en daar is hij ook niet voor bedoeld.

Vanzelfsprekend spelen we steeds in op vragen en aanpassingen vanuit de markt en modificeren we waar nodig onze HG Floorheaters en randapparatuur. 

Heat ’n Go BV bestaat uit een team enthousiaste specialisten die bouwend Nederland en België graag van dienst is! service en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel, met een 24/7 bereikbaarheid. 

Met onze apparatuur leveren wij een
bijdrage aan een gezond werk-, woon- en leefklimaat