Een Heat ’n Go Solitair verwarmt hier vanaf de zolder 3 woningen; de aanvoer- en retourslangen zijn via het zolderraam gekoppeld aan de andere radiatoren in de aangrenzende woningen.

Grotere oppervlakten in één keer drogen? Zet Heat ’n Go Floorheater Basic in cascade. Deze 4 Floorheaters drogen hier samen 1.600m². Moet u de hoogte in? Kies dan voor onze Heat ’n Go Floorheater Plus!

Alle uitvoeringen van onze Heat ’n Go Floorheaters zijn heel eenvoudig en snel aan te sluiten op de aanwezige verdelers.

De Heat ’n Go Floorheater Basic V3 is met 3 sets aanvoer- en retourslangen aangesloten op de verdelers in 3 verschillende woningen.

De Heat ’n Go Solitair is vanuit 1 woning aangesloten op 3 radiatoren naar de naastgelegen woningen waar de andere radiatoren staan, de aanvoer- en retourslangen worden geleid via de brievenbus.

Meer vragen?

Het Heat ’n Go systeem is op vele manieren toepasbaar. Heeft u een vraag over het toepassen van een Heat ’n Go in uw project, dan verzoeken wij u dit formulier in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk met een reactie en antwoord op uw vraag.