post-title Bouwdroger versus Heat ’n Go Floorheater https://www.heatngo.nl/wp-content/uploads/2020/05/20.05.02-appels-lichte-achtergrond-scaled.jpg 2020-05-02 12:00:08 yes no Posted by: Categories: Blog

Bouwdroger versus Heat ’n Go Floorheater

Bouwdroger versus Heat ’n Go Floorheater

Het is eigenlijk appels met peren vergelijken. Nog regelmatig komen we  iemand tegen die een traditionele bouwdroger heeft ingezet op zijn project, en verbaas me steeds weer over het waarom, niet beter weten, of… we doen het zo al jaren. We hebben alle kreten onderhand al voorbij horen komen. 
Maar nu de praktijk: je loopt op een bouwproject en wat je daar aantreft is een bouwdroger, een grote ventilator, verder een extra elektro-heater,
( ja… want als het kouder wordt dan 12 graden, dan doet de droger het even niet meer).

Kortom, een optelsom van chaos, overal ligt bekabeling, een radio probeert het geraas van de bouwdroger te overtreffen en de blazende ventilator zorgt gegarandeerd voor een bijzondere haarcoupe, en dat je tevens het nodige fijnstof binnen gaat krijgen.
Dit is helaas nog steeds deels zo op de bouw anno 2020…

Het kan ook heel anders: Heat ’n Go heeft een efficiënt en mensvriendelijk systeem ontwikkeld. Al tijdens het bouwproces verdwijnt hierdoor met de inzet van onze Floorheater het aanwezige bouwvocht, algauw toch zo’n 4000 liter voor een gemiddelde woning.
Daarnaast is hij muisstil, licht in gewicht en geen chaos meer met allerlei bekabeling. Een aangesloten Floorheater op de vloerverwarming, die dan ook meteen getest wordt, zorgt voor een perfecte droging van binnenuit.
In de koude en vochtige periode zorgt onze Floorheater tevens voor een fijn werkklimaat.

Een groot voordeel van deze wijze van drogen is dat het stroomverbruik ook veel minder zal zijn wanneer een gebouw in gebruik wordt genomen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Hans Hondtong