post-title Rolmodellen nodig https://www.heatngo.nl/wp-content/uploads/2020/03/DSC_0692-1-scaled.jpg 2020-03-11 12:57:17 yes no Posted by: Categories: Blog

Rolmodellen nodig

Rolmodellen nodig

Vrouwen maken steeds sneller stap naar eigen bedrijf
Lang geleden stond ik ook voor de keuze. Kleine kinderen en een bedrijf aan huis; dat dacht ik goed te kunnen combineren. Ik kon mezelf ontplooien en als moeder kon je toch bij je kinderen zijn. De kinderen zijn nu volwassen en terugkijkend heb ik verschillende dingen niet helemaal goed aangepakt. Maar het bekende spreekwoord luid “ achteraf een koe in de …. kijken”.

Eigen ontwikkeling
Ik kom niet direct uit een ondernemersfamilie. Al zijn in een ver verleden er toch diverse voorvaderen richting Indië getrokken om vermogen te vergaren. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik wilde mijn leven zinvol invullen; dan kun je beter streven naar een solide bedrijf met een mooi product.
Er is een hele tijd aan voorafgegaan maar…

Nu werk ik met succes in de installatiewereld met een eigen ontwikkeling van een mobiele cv-installatie, waar ik aan de wieg heb gestaan, en verhuur deze apparatuur, aan de bouwwereld.
We zijn een klein onderdeel maar maken een wereld van verschil op het economische-, financiële-, en gezondheidsvlak. Het is een duurzaam alternatief voor de aanpak van het CO2-, stikstofprobleem.

Schaep met de 5 poten
Je moet een schaap met minimaal 5 poten zijn (en liefst meer) want er komt heel wat op je af. Daarnaast moet je uiteraard verstand van zaken hebben maar kunnen combineren is helemaal een absolute pré. Lef en doorzettingsvermogen en geloof in jezelf. Een kring van mensen waar je altijd op terug kunt vallen. Je oren en ogen openhouden en oog hebben voor je klanten. En jezelf niet vergeten!

Jacqueline Willemsen